Het meisje uit Brooklyn
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
90 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Het meisje uit Brooklyn

Het meisje uit Brooklyn heeft net als veel andere thrillers van schrijver Musso ook een romantische ondertoon. Het is een thema waar de schrijver om bekend staat. In dit boek is de hoofdpersoon opzoek naar een verdwenen meisje. Hij neemt ons als lezer stap voor stap mee op een avontuur waar het gevaar constant loert en schokkende ontdekkingen geen uitzonderingen zijn. Het verhaal speelt zich zowel in Frankrijk als in Amerika (New York) af. De verschillende settings zorgen tevens voor een leuke afwisseling. Luister gratis naar dit fascinerend verhaal.

Samenvatting

Op een dag vraagt de verloofde van Raphael gewoon uit het niets of hij nog steeds van haar zal houden als hij ontdekt dat ze iets verschrikkelijks heeft gedaan. In Het meisje uit Brooklyn lezen we dat ook Raphael niet weet wat dit te betekenen heeft.

Zijn verloofde Anna is de liefde van zijn leven en hij is er van overtuigd dat hij haar onvoorwaardelijk lief heeft. Maar dan laat zij hem een foto zien. We lezen verder in Het meisje uit Brooklyn dat Raphael wegloopt en bij terugkomst merkt dat Anna is verdwenen.

Voor welke lezer is dit boek?

Dit boek is een enorm boeiend verhaal met een romantisch tintje. De recensies liegen er ook niet om als het om de spanning gaat. LE PARISIEN beschrijft het als een thriller met een briljante plot waarin de schrijver de lezer weer weet te misleiden en te intrigeren.

Recensies op een andere website spreken van een verhaal vol met verrassende wendingen waarbij de grootste aan het einde van het verhaal onthuld wordt. Volgens een andere recensent is het vrijwel onmogelijk dit luisterboek dicht te slaan als je het eenmaal begint te lezen.

Luister gratis naar Het meisje uit Brooklyn.

Hou je van spannende verhalen met een romantisch vleugje? Dan mag je dit verhaal zeker niet missen. Al vanaf de eerste bladzijde tot en met de laatste onthulling zit de spanning erin. Dit boeiend verhaal is nu 30 dagen gratis via verschillende apps te beluisteren.