Het raadsel van alles wat leeft
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Het raadsel van alles wat leeft

Het boek Het raadsel van alles wat leeft, geschreven door Jan Paul Schutten, legt in duidelijke taal uit wat het leven nu precies betekent. Hij legt ons de evolutie uit en laat ons zien hoe de mensen en de dieren op aarde zijn ontstaan. Hoe maak je iets levends uit dode materie? En waarom is een eenvoudige cel zo complex? Het zijn een aantal grote vragen waar Schutten een antwoord op geeft. Luister nu 30 dagen gratis naar dit fascinerende verhaal.

Samenvatting

Het raadsel van alles wat leeft geeft antwoord op zeer ingewikkelde vragen. Want hoe is de aarde nou eigenlijk ontstaan? En hoe kun je uit een dood voorwerp iets levends creëren? Schrijver Jan Paul Schutten geeft in dit boek een hele duidelijke uitleg.

Het raadsel van alles wat leeft is bekroond met een Gouden Griffel. Het luisterboek wordt voorgelezen door Jan Paul Schutten en Isolde Hallensleben. De meest complexe onderwerpen worden duidelijk uitgelegd in dit boek. Luister vandaag en ontdek hoe de aarde en het leven ontstaan is.

Voor welke lezer is dit boek?

Het luisterboek is ideaal voor kinderen maar ook voor volwassen die de evolutie van het leven willen begrijpen. In het boek Het raadsel van alles wat leeft, deeltschrijver Jan Paul Schutten zijn kennis over de evolutie en het wonder van het leven. Hoe is het leven ontstaan?

Het boek beantwoordt vele grote vragen en staat vol prachtige illustraties van Floor Rieder. Diverse onderwerpen zoals retrovirussen, seksuele selectie, DNA en trilobieten komen aan bod. Wat is de link tussen een persoon en een haai? Ontdek de wereld van bacteriën en moleculen in dit fascinerende boek.

Luister nu gratis naar Het raadsel van alles wat leeft

Lijkt Het raadsel van alles wat leeft een interessant boek voor je? Luister dan nu 30 dagen gratis naar dit en vele andere wetenschappelijke boeken via de verschillende audioboek-applicaties. Er gaat een wereld voor je open en je krijgt antwoord op heel wat ingewikkelde vragen!