Het spel van de engel
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
90 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Het spel van de engel

Carlos Ruiz Zafón brak internationaal door met zijn succesvolle serie van boeken 'Het Kerkhof der Vergeten Boeken'. Hij schreef als eerst 'De schaduw van de wind', gevolgd door 'Het spel van de engel'. Dit verhaal speelt zich net als de rest ook af in het turbulente Barcelona in de twintigste eeuw. De serie bevat veel opmerkelijke terugkomende personages en spannende verhaallijnen. Verder is de meeslepende schrijfstijl van Ruiz telkens weer te herkennen. Luister dertig dagen gratis naar dit spannend verhaal dat vol intriges zit.

Samenvatting

David Martín is een ambitieuze jongeman die zijn brood als schrijver verdient. Op een dag krijgt hij een mysterieuze opdracht van een nog opdrachtgever die even mysterieus is. In Het spel van de engel lezen we dat deze opdracht gepaard gaat met een groot som geld.

David kan het geld wel goed gebruiken en hij neemt de opdracht aan. Zijn eigen vader werd op brute wijze vermoord en zijn moeder kent hij alleen op afstand. In Het spel van de engel lezen we verder dat David door deze opdracht in een sinistere wereld belandt.

Aanrader voor?

Als je het eerste deel van de serie heb gelezen, zal je niet twijfelen om ook aan dit meesterwerk van Carlos Ruiz Zafón te beginnen. Er schuilen veel duistere gebeurtenissen rond de hoofdpersoon, waarvan je allemaal wilt weten hoe deze zich zullen ontknopen en met welk einde.

Volgens een recensent is Het spel van de engel een verhaal dat niet alleen aan een thema gekoppeld kan worden. Het is een labyrint van verraad, vriendschap en tragedie. Het laat ook zien dat het schrijven op zich een kunst is waaraan soms een heel gevaarlijke kant kan kleven.

Luister gratis naar Het spel van de engel.

Het spel van de engel speelt zich af in een wereld die voor veel mensen onbekend is, maar waarbij, dankzij de schrijfstijl van de auteur, toch velen mee in kunnen worden gesleept. Deze roman is momenteel gratis te beluisteren via verschillende apps. Maak er goed gebruik van!