Het zoekavontuur van Geenhoorn
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Het zoekavontuur van Geenhoorn

Het boek Het zoekavontuur van Geenhoorn, geschreven door Mark de Groot, verteld het verhaal over Geenhoorn. Hij merkt dat hij anders is. Hij heeft namelijk geen hoorn! Hij is verward over waar hij nu thuishoort en gaat op avontuur in het grote woud om te kijken of er nog andere eenhoorns zonder hoorn zijn. Hier ontmoet hij Neekhoorn en Spronkhaan. Samen gaan ze het avontuur tegemoet. Maar weten ze wel welke gevaren er schuilen in het woud? Luister nu 30 dagen gratis.

Samenvatting

In Het zoekavontuur van Geenhoorn ontmoeten we Geenhoorn, die zijn naam te danken heeft aan het feit dat hij een eenhoorn is zonder hoorn. Hij vraagt zich af of er andere eenhoorns zijn zonder hoorn! Om dat te ontdekken gaat hij op avontuur.

Tijdens het zoekavontuur van Geenhoorn leren we ook Neekhoorn en Spronkhaan kennen. Ze besluiten samen op reis te gaan. In het uitgestrekte woud gaan ze op zoek naar andere eenhoorns zonder hoorn. Maar er zijn veel gevaren onderweg! Veel meer dan dat ze verwacht hadden.

Voor welke lezer is dit boek?

Een heerlijk luisterboek voor jonge kinderen die zich wellicht herkennen in de zoektocht naar zichzelf. Het bos zit vol gevaren. Zo woont bijvoorbeeld Kwaadwilg in het woud. Maar er woont ook een bijzonder gevaarlijk wezen. Met wat moed komt alles helemaal goed. Ga jij mee op avontuur?

Het magische boek geeft je een kijk in het leven van een eenhoorn. Maar ook over het anders zijn dan anderen. Eenhoorn gaat op zoek naar zijn gelijke soort omdat hij voelt nergens bij te horen. Dit verhaal is mogelijk herkenbaar voor jonge kinderen.

Luister nu gratis naar Het zoekavontuur van Geenhoorn

Ben je op zoek naar leuke verhalen en luisterboeken voor je kinderen? Naast Het zoekavontuur van Geenhoorn zijn er honderden kinderboeken die je online en offline kunt beluisteren. Ideaal voor thuis maar ook voor onderweg. Je kunt 30 dagen lang gratis alle boeken beluisteren via de luisterboekapplicaties.