Hex
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Hex

De horrorvertelling Hex is wel on-Nederlands genoemd, ook door auteur Thomas Olde Heuvelt zelf. Dat heeft te maken met de Stephen King-achtige manier van vertellen, van een verhaal scheppen dat onder je huid gaat zitten. Niet voor niets werd dit boek opgepikt door een grote groep internationale lezers en kocht Warner Bros er zelfs de filmrechten van. Het leidde tot een wereldtournee voor Olde Heuvelt en een succes dat nog altijd niet zijn hoogtepunt bereikt lijkt te hebben. Benieuwd naar dit staaltje horror van Nederlandse bodem? Luister dan nu gratis naar dit bloedstollende verhaal.

Synopsis

Thomas Olde Heuvelt neemt je in Hex mee naar het dorp Beek, waar een klassieke horrorheks met een dichtgenaaide mond en ogen de bewoners doodsangsten doet uitstaan. Deze zeventiende-eeuwse Wylerheks is een lang bewaard geheim, totdat een groepje jongeren haar oppikt voor hun socials.

Deze jongeren willen viral met haar gaan. Dat zal pas views opleveren! Dat dit alleen maar mis kan gaan, moge duidelijk zijn. Hoe ernstig het wordt, dat gaat je donkerste fantasie te boven. Thomas Olde Heuvelt schrijft het in Hex op tot in alle gruwelijke details.

Voor welke lezers is dit boek?

Keek je als puber al graag naar horrorfilms, dan is Hex typisch een boek voor jou. Ook liefhebbers van Stephen King - die op de cover zelfs een aanbeveling geeft - zullen hier honderd procent zeker van smullen. Je moet wel over stalen zenuwen beschikken...

Nee, Hex is niet voor watjes. Als je echter houdt van een ijzersterk geschreven verhaal met een plot waar geen adem tussen te krijgen valt, dan is dit echt een boek voor jou. Dus maak je klaar voor de wraak van de Wylerheks en luister naar Hex.

Luister gratis naar Hex

Zin gekregen in een paar slapeloze nachten? Of denk je dat jouw maag sterk genoeg is om zich niet om te draaien bij het luisteren van dit boek? Probeer het gerust uit. Je kunt nu namelijk tot 30 dagen gratis luisteren naar Hex via verschillende luisterboekapps.