Ik hoop dat alles weer gewoon wordt
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Ik hoop dat alles weer gewoon wordt

Het luisterboek vertelt het meeslepend verhaal van twee mensen die elkaar via briefwisseling leren kennen. Het verhaal is ingrijpend en ook waargebeurd. Het boek geeft ons een inkijk in het leven en zuchten van de twee hoofdrolspelers die vanuit hun onderduikadres elkaar brieven schrijven. Mirjam Schwarz ontdekte per toeval de brieven bij het opruimen van haar ouderlijk huis. Zo duikt ze zelf in de geschiedenis van haar Joodse familie in Winterswijk en neemt ze ons mee in het ingrijpend verhaal. Ik hoop dat alles weer gewoon wordt is momenteel gratis te beluisteren.

Korte inhoud

In het verhaal lezen we dat de jonge Joodse Thirza, die eigenlijk een normaal leven leed in Winterswijk, plotseling vanwege het laaiende antisemitisme tijdens de Tweede Wereldoorlog moet onderduiken. In 'Ik hoop dat alles weer gewoon wordt' lezen we ook over de andere hoofdrolspeler Wolfgang.

Thirza heeft Wolfgang via de jongerenvereniging in Winterswijk leren kennen. Ze raken verliefd op elkaar en krijgen verkering, maar door de jacht op de Joden gedurende de Tweede Wereldoorlog kent hun relatie veel uitdagingen. Lees in 'Ik hoop dat alles weer gewoon wordt' over deze enerverende uitdagingen.

Voor welke lezers is dit boek?

Dit boek is een aanrader voor degenen die van spanning en romantiek houden, maar ook voor elke liefhebber van een goed boek. Het is vanwege het spannende verhaal, de romantiek en de goede verhaallijn door vele recensies uitstekend bevonden. Hun aanbeveling heeft verschillende motieven.

Een lezer raadt het bijvoorbeeld aan omdat het verhaal vanwege de aanwezige foto's helemaal tot leven komt. Een recensie van Helma Kloot van hebban.nl beschrijft het als een ''Indrukwekkend verhaal dat je bij de strot grijpt''. Het boek krijgt van veel lezers ook een goede beoordeling van vier sterren.

Luister 30 dagen gratis naar ''Ik hoop dat alles weer gewoon wordt''

Luisteren naar "Ik hoop dat alles weer gewoon wordt" is net zo meeslepend als het lezen ervan. We bieden je daarom graag de gelegenheid om dit gedurende een aantal dagen lang gratis te doen!. Dit kun je via luisterboeken apps doen. Wij wensen je veel luisterplezier toe.