Jager
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Jager

Joona Linna krijgt in het boek Jager de opdracht om deze moordenaar op te sporen, maar dat gaat niet zonder kleerscheuren. De mysterieuze moordenaar blijkt als enige aanwijzing steeds hetzelfde kinderliedje af te spelen vlak voordat hij toeslaat. Celebrity-chef Rex Müller staat op het punt om af te spreken met zijn zoon, als hij erachter komt dat hij plots ook op de verdachtenlijst staat van het onderzoek. En dat is niet alles, want even later gaat zijn telefoon, en als hij opneemt hoort hij een zeker kinderliedje. Luister 30 dagen gratis!

Samenvatting

In Jager lees je het verhaal over Joona Linna, die wordt opgeroepen om een moordenaar op te sporen die, voordat hij zijn slachtoffers maakt, een mysterieus kinderliedje opzet. Lukt het hem om de moordenaar op te sporen?

In Jager heeft Celebrity-chef Rex Müller zijn zoon uitgenodigd voor een langverwachte logeerpartij als hij plots hoort dat hij zelf op de verdachtenlijst staat voor de moord. Tot hij zelf gebeld wordt en het kinderliedje hoort.

Voor welke lezer is dit boek?

Jager is een spannend verhaal over moord, onderzoek en sensatie. Ideaal voor de liefhebber van moordverhalen. Joona Linna is terug, en wordt door de politie opgeroepen om te helpen bij een onderzoek waarin de politie helemaal vastloopt.

Rex Müller, bekend als chef van celebrities, wordt ineens betrokken in het moordonderzoek als zijn naam op de verdachtenlijst verschijnt. Maar dan verandert alles wanneer hij een telefoontje opneemt en het kinderliedje te horen krijgt.

Luister gratis naar Jager

Je kunt tot 30 dagen lang gratis naar het luisterboek Jager luisteren. Grijp dus nu je kans! Je kan dit boek gratis beluisteren als je gebruik maakt van de op deze pagina vermelde audioboek apps.