Kapsalon Romy
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Kapsalon Romy

'Kapsalon Romy' zal je meenemen naar de wereld van een 10-jarig meisje dat Romy heet en haar oma Stine, die voor haar zorgt. Het is een ontroerend verhaal maar ook op vele momenten grappig. Je beluistert het met zowel een traan als een lach - het is dus een luisterboek dat emoties losmaakt! Beluister dit boek nu gratis op je eentje of met het hele gezin en geniet samen van de spannende avonturen die Romy en haar grootmoeder Stine meemaken. Het zal je zeker niet teleurstellen!

Samenvatting

'Kapsalon Romy' gaat over een jong meisje, Romy. Romy's moeder is heel druk bezig met werk en na de scheiding heeft haar vader nog niet echt een eigen plek gevonden waardoor Romy na schooltijd naar haar oma Stine moet. Wat ze niet altijd even prettig vindt.

Romy's oma heeft namelijk een kapsalon waardoor Romy zich na school alleen in het appartement boven het kapsalon moet bezighouden. Gelukkig is daar oma's kat Mads om haar gezelschap te houden! 'Kapsalon Romy' vertelt je het ontroerende verhaal over hoe oma's kunnen veranderen als ze ouder worden.

Voor wie is dit boek?

Dit boek is voornamelijk voor de jongere generatie maar is uiteraard ook geschikt voor alle oma's en misschien zelfs voor mensen met een kapsalon! Kortom, het verhaal is geschikt voor iedereen die van een ontroerend en grappig verhaal houdt. Perfect voor een familieavond, in plaats van televisie kijken!

'Kapsalon Romy' vertelt het verhaal van een meisje en haar grootmoeder die samen een band op beginnen te bouwen en wilde plannen maken. En, zelfs als je geen oma, kat of kapsalon hebt zal dit boek je nog steeds zeker en vast kunnen plezieren!

Beluister Kapsalon Romy gratis

Je kan 'Kapsalon Romy' van Tamara Bos nu ook gratis beluisteren voor een periode van 30 dagen. Dit kan zowel online als via een van de vele audioboek applicaties. Zak dus lekker weg en laat je meeslepen door de avonturen die Romy en haar oma beleven!