Kijk naar mij
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
90 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Kijk naar mij

Het boek Kijk naar mij, geschreven door Joany Buenen gaat over een wereld vol glitter en glamour. Floor krijgt een bericht van haar manager met de vraag of ze een zomer lang als dubbelganger aan het werk wil. De bedoeling is dat ze als dubbelganger de paparazzi en fans kan afleiden. Maar de fans krijgen argwaan en vertrouwen het niet meer. En is dit wel goed voor Floor? En hoe is de relatie tussen Floor en haar dubbelganger? Luister 30 dagen gratis.

Samenvatting

Kijk naar mij is geschreven door Joany Buenen, die werkzaam is bij MEIDEN Magazine. Ze heeft het verhaal gebaseerd op geruchten over zangeres Avril Lavigne. Ze zou vervangen zijn door een dubbelganger. In het boek gaat het verhaal over Yasmine en dubbelganger Floor.

In Kijk naar mij ontdekken we een wereld van glitter en glamour. Floor gaat aan het werk om de paparazzi en fans af te leiden. Maar journalisten en fans krijgen toch argwaan en beginnen kritische vragen te stellen. Is Yasmine wel Yasmine? Of ontdekken ze de waarheid?

Voor welke lezer is dit boek?

Een heerlijk luisterboek voor jong volwassenen die geïntrigeerd zijn door de modewereld en beroemd zijn. Wil je weten hoe het is om beroemd te zijn? Hoe je met de druk omgaat? Floor stapt in de wereld als dubbelganger. Langzaam versmelten de twee levens van Yasmine en Floor samen.

Wie is de echte Floor? En wie is de echte Yasmine? Hoe gelukkig word je van beroemd zijn? Als journalisten en fans argwaan krijgen is de lol er snel vanaf. En vinden Floor en Yasmine elkaar nog wel leuk? Is er nog tijd voor Floor om te stoppen?

Luister nu gratis naar Kijk naar mij

Kijk naar mij is een van de vele duizenden boeken die je nu 30 dagen lang gratis kunt beluisteren via de op deze pagina weergegeven luisterboekapplicaties. Luister naar je favoriete schrijvers! Je kunt de luisterboeken online en offline beluisteren. Probeer het vandaag nog en geniet van spannende verhalen.