Kraai & Koninkrijk
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Kraai & Koninkrijk

Leigh Bardugo, de schrijfster van Kraai & koninkrijk is onder meer bekend van de Grisha trilogie die wereldwijd meer dan een miljoen keer over de toonbank gevlogen is. Dit prachtige boek is dan weer het tweede deel uit de Kraaien-duologie en is momenteel via een van de vele audioboek applicaties gratis te beluisteren. Laat je meeslepen in de fabelachtige fantasie die de jonge en getalenteerde Leigh Bardugo in al haar werken weet neer te pennen. Een verhaal over vriendschap en zoveel meer!

Samenvatting

De Grisha wereld die Leigh Bardugo heeft weten opbouwen maakt in List en leugens, het eerste deel van de Kraaien trilogie, kennis met een nieuwe cast aan hoofdpersonen. Namelijk Kaz, Nina, Matthias, Inej, Jesper en Wylan. Deze zullen na dubbel verraad in Kraai & koninkrijk moeten vechten voor hen leven. Wat nu zwaarder dan ooit is.

In Kraai & koninkrijk heeft Ketterdam een sterke aantrekkingskracht door verschillende grote wereldmachten door de gevaarlijke en verslavende drug Jurde parem. In dit klimaat wordt de loyaliteit en samenhang van de groep vrienden sterk op de proef gesteld wanneer oude en nieuwe vijanden beroep doen op de sluwheid van Kaz. Een oorlog in de straten van Ketterdam lijkt niet veraf.

Voor wie is dit boek?

Leigh Bardugo spreekt door haar fantastische verhalen een breed publiek aan, wat blijkt uit haar bestseller trilogie Grisha. Kraai & koninkrijk en zijn voorganger spelen zich af in diezelfde wereld en moeten voor haar eerdere werk zeker niet onderdoen. Voor zij die de trilogie hebben gelezen moet ik waarschijnlijk niet vertellen dat dit werk dus ook een sterke aanrader is.

Een verhaal over vriendschap, avontuur, verraad en de daarbij horende problemen zal zowel jong als oud aanspreken. Zij die smullen van een degelijke portie fantastische verhalen zullen snel in de ban zijn van de Grisha wereld die in dit werk zwaar op de proef gesteld wordt. Twijfel dus niet langer en kijk zelf hoe snel je wel niet meegesleept wordt!

Beluister Kraai & koninkrijk gratis

Nu kan je Kraai & koninkrijk gratis voor een periode van 30 dagen gratis beluisteren via een van de vele audioboek applicaties. Nestel je dus in een comfortabele positie op je bank, sluit je ogen en laat dit spannende verhaal je meeslepen in de wondere wereld die Leigh Bardugo op een verrassende manier heeft neergepend.