Leer mediteren in een week
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Leer mediteren in een week

Leer mediteren in een week is een audiocursus waar je de basisprincipes van het mediteren gaat leren. Het is geschreven en voorgelezen door Suzan van der Goes. In deze cursus van een week kun je ontdekken welke meditatie bij je past en wat het voor je kan gaan betekenen in je dagdagelijkse leven. Wat zijn de voordelen van mediteren? En hoe kun je je aandacht en concentratie verbeteren? Na deze basiscursus kun je gelijk aan de slag. Luister nu 30 dagen gratis.

Samenvatting

Als je nieuwsgierig bent naar meditatie maar niet weet hoe je kunt beginnen, dan is het boek Leer mediteren in een week, geschreven door Suzan van der Goes, iets voor jou. Je leert hier de basisprincipes van meditatie en wat de voordelen er van zijn.

In Leer mediteren in een week maak je kennis met meditatie en hoe je bewuster met emoties en gedachten kunt omgaan. Je ontwikkelt compassie en veerkracht en je staat positiever in het leven. Mediteren heeft ontzettend veel voordelen voor je gezondheid en je ontwikkeling.

Een aanrader voor wie?

Met meditatie leer je je beter te concentreren en je aandacht te focussen. Krijg rust in je lichaam en je hoofd en maak je minder zorgen. Tijdens de meditaties train je je aandachtsspier. Met de vele oefeningen heb je een prima basis voor verdere meditatie.

Oefening baart kunst. En dat is met meditatie ook zo. Met deze basiscursus leer je hoe je kunt blijven oefenen. Al snel kun je genieten van de vele voordelen dat meditatie teweeg brengt. Het boek staat boordevol tips zodat je hierna zelfstandig verder kunt oefenen.

Luister nu gratis naar Leer mediteren in een week

Wil je meer leren over mediteren of andere onderwerpen? Dan zijn er nog talloze andere luisterboeken beschikbaar die je nu 30 dagen gratis kunt beluisteren via verschillende luisterboek-applicaties. Je kunt ze thuis online beluisteren, maar je kunt de boeken ook downloaden zodat je onderweg kunt genieten van nieuwe verhalen.