Levana
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Levana

Levana is zoals vermeld een spin off van de wereldberoemde 'Lunar chronicles'-serie , geschreven door de fantastische schrijfster Marissa Meyer. Deze serie wordt wereldwijd geapprecieerd door tal van fans die maar al te graag opgaan in Marissa's fantasiewereld. De fans van Marissa Meyer smullen als het ware van de fantasierijke verhalen die zij in haar boeken tot werkelijkheid om weet te toveren - een aangename mengeling tussen sprookje en moderne science fictie. Nu kan je dit boek en de hele serie gratis als audioboek beluisteren!

Waarover gaat dit boek?

Dit prachtige boek is als spin off van de serie die het best te lezen is tussen Cress en Winter. Het vertelt het verhaal van de koningin Levana en zal de fans van Marissa Meyer en haar Lunar chronicles alvast evenveel bekoren als de rest van de serie.

Koningin Levana is door de fans beter bekend als de meedogeloze koningin die haar glamour vooral gebruikt om de macht te behouden. Echter, iets wat velen misschien niet wisten, is dat lang voor alle gebeurtenissen in de serie, de koningin een heel ander individu was.

Voor wie?

Levana is het begin van een aantal smakelijke avonturen. Na het lezen van dit boek, zul je meteen het tweede verhaal van de 'The lunar chronicles'-serie willen lezen. De schrijfstijl van Marissa Meyer is zo verslavend, waardoor je je telkens opnieuw in haar prachtig fantasiewereld zult willen begeven.

Wederom, zoals al haar vorige werken, is Levana een prachtige mix tussen oude vertelsels en nieuwe moderne science fictie. Dit boek is geschikt voor alle leeftijden. Iedereen die geïnteresseerd is om zich te laten meeslepen in fantasierijke avonturen, moeten deze serie zeker eens een kijkje gunnen!

Beluister Levana gratis

Nu kan je zowel Levana als de andere boeken in deze prachtige serie gratis beluisteren voor een periode van 30 dagen. Dit kan makkelijk via een van de talloze luisterboek applicaties die ter beschikking staan. Laat je dus lekker meeslepen door dit fascinerend boek van Marissa Meyer!