Lieg met mij
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Lieg met mij

De bekroonde, bestverkochte Franse roman van Philippe Besson Lieg met mij over een affaire tussen twee tienerjongens in 1984 is nu als luisterboek gratis te beluisteren. In die tijd was het hebben van een homorelatie niet eenvoudig. Je zult dan ook zien dat dit vaak een hartverscheurend verhaal is. Maar zoals altijd overwint de liefde alles. De schrijfstijl van Benson, de romantiek en erotiek en het verhaal zelf neemt je volledig mee in de homowereld van de jaren '80. Een echte aanrader!

Samenvatting

In Bordeaux komt Philippe een man tegen die een opvallende gelijkenis vertoont met zijn eerste liefde. In Lieg met mij geeft hij een terugblik op de relatie die hij nooit is vergeten, een verborgen affaire met een jongen genaamd Thomas tijdens hun laatste jaar op school.

Zonder toe te geven dat ze elkaar kennen, nemen ze de tijd om elkaar in het geheim te ontmoeten en hebben ze een gepassioneerde relatie. In Lieg met mij legt Bessons op een krachtige en ontroerende manier het verhaal en de erotiek en tederheid van eerste liefde vast.

Voor wie is dit boek?

Lieg met mij zit boordevol romantiek en erotiek. Met momenten is het een hartverscheurend verhaal. Homoseksuele relaties zijn tot op vandaag niet eenvoudig. Dit boek is dan ook erg ondersteunend voor wie zelf homoseksueel is, maar het verhaal zal ook heteroseksuele mensen bekoren.

Het boek valt in de categorie autofictie, een afkorting voor autobiografische fictie, of fictieve memoires. Om het even wie houdt van dit genre zal met Lieg met mij een romantisch moment beleven. Liefde is liefde en 'Lieg met mij' is een toproman om te beluisteren.

Luister nu gratis naar Lieg met mij

Je kunt nu gedurende 30 dagen Lieg met mij gratis beluisteren via allerlei audioboek applicaties. Profiteer dus van deze aanbieding! Je hoeft niet te wachten op een regenachtige dag, maar las vandaag nog een moment voor jezelf in om te genieten van dit prachtige luisterboek op de bank.