List & Leugens
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

List & Leugens

List & leugens maakt deel uit van de welbekende serie 'De Kraaien', geschreven door Leigh Bardugo en vindt zoals de hele reeks plaats in Ketterdam, in de door Leigh verzonnen en gecreëerde Grisha-wereld. Net zoals haar ander werk zal dit boek je meeslepen in een bloedstollend avontuur waarin de zes hoofdpersonages naast een gezamelijk ook elk hun eigen avontuur beleven. Je kunt dit werk en alle andere boeken uit deze spannende reeks zelfs gratis beluisteren als audioboek. Aarzel niet en ga aan de slag!

Samenvatting

In List & leugens krijgt Kaz Brekker een levensgevaarlijke opdracht voorgeschoteld. Een opdracht die hem meer geld dan waar hij ooit van kon dromen zal opleveren. Echter kan hij dit avontuur niet op zijn eentje aangaan en moet hij op zoek naar een aantal kompanen. Die vindt hij uiteindelijk, maar zijn het wel de juiste mensen voor de job?

List & leugens verteld het verhaal van het hoofdpersonage Kaz, maar ook dat van zijn medekompanen. Een ex-gevangene die op wraak belust, een rijkeluiszoon die van huis weggelopen is, een scherpschutter die gokverslaafd is, 'De Schim' - een spion en een hartenwringer die haar magie voornamelijk gebruikt om in de Ketterdamse sloppenwijken te kunnen overleven.

Voor wie is dit boek?

List & leugens, net als alle andere boeken in de 'Kraaien'-reeks slaagt erin om zowel jong als oud in bedwang te houden. Zij die niet oppassen zullen zodanig meegesleept worden in dit verhaal en mogelijk zelfs de hele reeks waardoor ze niet zullen merken dat ze de hele dag in de fantastische Grisha-wereld hebben vertoefd!

Leigh Bardugo's boekenreeks 'de Kraaien' is niet voor niets meer dan een miljoen keer over de toonbank gegaan. Zelfs de fans van Leigh's andere werken hadden niet verwacht dat ze erin zou slagen een kaskraker van formaat uit haar vingers zou weten te schrijven. Velen waren stomverbaasd, maar dolblij! Aarzel niet en ontdek de wondere Grisha-wereld!

Beluister List & leugens gratis

Je kunt Leigh Bardugo's List & leugens gratis beluisteren voor een periode van 30 dagen. Dit kan via allerlei audioboek applicaties. Het is de ideale manier om een regenachtige dag of een lange rit in de auto aangenaam te maken. Laat je meegeslepen in de wondere wereld van Leigh en start vandaag nog je gratis luisterplezier!