Maalstroom
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Maalstroom

Maalstroom is het eerste boek van Anja Maas. Als kind schreef ze al liedjes en korte gedichten. Later is ze ook korte verhalen gaan schrijven. Ze heeft haar schrijfvaardigheden verfijnd door een cursus korte verhalen te volgen bij stadsdichteres Margreet Schouwenaar. Met haar debuut laat ze zien dat ze schrijven wel in zich heeft. Het verhaal draait om de plotselinge verdwijning van de driejarige dochter van Karin Buitendijk. Het is een gemakkelijk leesbare thriller dat de ergste nachtmerrie van elke ouder op sterke wijze weergeeft. Luister nu gratis.

Samenvatting

Maalstroom is een spannende thriller waarin de Kayla plotseling verdwijnt. Ook haar twee lievelingsknuffels zijn weg. De politie kan geen enkele aanwijzing vinden en sluit de zaak. Twee jaar later krijgt het verhaal ineens een verrassende wending.

Twee jaar later ziet de moeder van de driejarige Kayle op een dag de twee verdwenen knuffels aan het voeteinde van het bedje van haar dochtertje staan. Luister nu gratis naar de spannende thriller Maalstroom.

Voor welke lezer is dit boek?

Houd je van spannende thrillers met een stroom aan verwikkelingen? Het verhaal begint met de verdwijning van de driejarige Kayla. Zijzelf, haar speelkleed en twee knuffels zijn verdwenen. De politie vindt geen bewijs en sluit de zaak.

Karin blijft Kayla horen roepen. Ze heeft last van flashbacks maar niemand gelooft haar. Karin begint echt te twijfelen aan zichzelf. Wat is nog echt? Of wordt Karin echt gek? Kan ze haar dochter weer terug vinden?

Luister nu gratis naar Maalstroom.

Je kunt nu 30 dagen lang Maalstroom en andere spannende boeken gratis beluisteren via de luisterapplicaties op deze pagina! Er zijn duizenden boeken te vinden. Luister online of offline met een goed luisterboek bij de hand!