Managers op het matje: Meer impact met Fysiek Leiderschap
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Managers op het matje: Meer impact met Fysiek Leiderschap

Esther Teeuw is de grondlegger van fysiek leiderschap, een vorm van management waarbij je eerst en vooral zorgt dat je de leiding herpakt over je eigen lichaam. Ze schrijft in Managers op het matje over de voordelen van yoga voor leidinggevenden. Want hoe vaak gebeurt het niet dat je na een lange werkweek afgepeigerd om de bank valt om er niet meer af te komen? Hoe vaak zit je niet te snaaien achter je computer om snelle energie op te doen? Luister gratis naar dit boek om erachter te komen hoe het anders kan.

Samenvatting

Managers op het matje gaat om jezelf ter verantwoording roepen en in contact komen met je lichaam. Esther Teeuw is ervan overtuigd dat goed leiderschap begint met lekker in je vel zitten. Het middel dat zij kiest om dat te bereiken, is yoga.

Op de yogamat leer je jezelf en je lichaam op een andere manier kennen. Je ontdekt een ongekende rust, maar ook een ongekende power. En beide heb je heel hard nodig als je goed leiding wilt geven. Alle managers op het matje dus!

Voor welke lezers is dit boek?

Logischerwijs is Managers op het matje bedoeld voor leidinggevenden en managers, maar ook andere lezers en luisteraars kunnen er iets aan hebben. Zeker in de werkomgeving kent bijna iedereen de stress en drukte die bepaalde projecten of taken met zich mee kunnen brengen.

Zeker als die gepaard gaan met verantwoordelijkheden of intensieve samenwerking, is het belangrijk om de blokkade tussen hoofd en lijf zo veel mogelijk weg te halen. Daarbij helpt yoga en daarbij helpt dus ook dit interessante luisterboek van Esther Teeuw, Managers op het matje.

Luister gratis naar Managers op het matje

Nu kun je natuurlijk gelijk naar de yogaschool rennen om je in te schrijven, maar je kunt ook eerst beluisteren waaróm dat volgens Esther Teeuw nu eigenlijk zo goed voor je is. Dat kan nu tot wel 30 dagen gratis via verschillende aanbieders van luisterboeken.