Moeder genoeg
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Moeder genoeg

We voelen vaak de druk. We hebben een carrière, een leuk sociaal leven, we willen tijd doorbrengen met de partner, sporten, en moeder zijn. Maar zijn we nog wel gelukkig? In Moeder genoeg verteld Florine Duif je over alle vlakken van het leven. Je werk, vriendschappen, je relatie. Maar ook hoe je beter voor je zelf kunt zorgen. Ook financieel! Wat is belangrijk voor jou? Leer om hulp te vragen en je eigen vrijheid te creëren. Luister nu 30 dagen gratis.

Samenvatting

Moeder genoeg gaat over het moederschap en vrouwen die de lat hoog leggen. We moeten zo veel! De kinderen naar school, carrière maken, tijd verbrengen met je partner, met vrienden. Maar kunnen we nog wel genieten? En hoe zit het met je eigen geluk?

Moeder genoeg, geschreven door Florine Duif, is een boek over selfcare voor moeders. We nemen er vaak de tijd niet voor. Het is zo belangrijk om ook goed voor ons zelf te zorgen. Duif gaat in op alle aspecten van het leven. Werk, vriendschappen, relaties en je gezondheid.

Voor welke lezers is dit boek?

Florine Duif deelt veel herkenbare verhalen. Maar je kunt de verhalen in een ander perspectief gaan bekijken. Hoe leer je van de ervaringen die je als moeder hebt opgedaan?Verder geeft Duif veel tips en tools waarbij je weer rust vindt en moed krijgt.

Ontdek je geluk weer. Wat vind je leuk om te doen? Zoek de ruimte en vind de kracht op ieder vlak van je leven. Moeder geluk toont je andere perspectieven en geeft je de ruimte jezelf te ontplooien. Als moeder, partner, collega en andere relaties.

Luister nu gratis naar Moeder geluk

Je kunt nu 30 dagen lang gratis genieten van de beste luisterboeken. Luister naar soortgelijke boeken als Moeder geluk. Of luister naar spannende kinderboeken met je kinderen. Er zijn duizenden boeken waar je uit kunt kiezen. En je kunt ze online en offline beluisteren via de audioboek-applicaties.