Museum
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Museum

StoryZoo is een animatie-serie die zeer geschikt is voor jonge kinderen. In het verhaal gaan Pepper en Toby naar het museum. Pepper heeft er veel zin in en denkt dat het leuk is. Toby denkt dat het saai is. Als ze zelf een kunstwerk mogen maken vindt Toby het toch hartstikke leuk! Tijdens het luisteren worden er spelenderwijs Engelse woorden en korte Engelse zinnen toegevoegd. Met de vrolijke animatiefiguurtjes Toby de Aap, Pepper de Papegaai en Bax de Beer is dit een heerlijk en leerzaam avontuur voor kinderen. Beluister het boek nu 30 dagen gratis!

Samenvatting

Pepper en Toby gaan naar het museum. Toby heeft er niet zoveel zin in want hij denkt dat het saai is. Maar hij vindt het uiteindelijk hartstikke leuk!

In het museum mogen ze een kunstwerk maken en Toby vind het nu wel leuk. Pepper had dus toch gelijk en ze beleven een heerlijke, creatieve dag met z'n tweeën.

Een aanrader voor wie?

Pepper is een meisje die Engels spreekt. Ze is een mooi, vrolijk meisje en giechelt veel. Haar vriendjes merken helemaal niet dat ze Engels spreekt, ze kunnen haar prima verstaan.

Gelukkig is vierjarige Toby de Aap heel nieuwsgierig en gaat hij toch met Pepper naar het museum. Het wordt een spannend avontuur waarbij ze een prachtig kunstwerk mogen maken.

Luister nu gratis naar Museum

Geniet van duizenden luisterboeken voor kinderen en volwassenen. Met een proefabonnement kun je 30 dagen gratis de boeken beluisteren. Waar je ook bent, je kunt de boeken online en offline afspelen.