Nice
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Nice

Het boek is geschreven door Kiki van Dijk en gaat over twee zussen die elkaar ontmoeten in Nice. De zussen zijn enorm verschillend. De flamboyante zus Christine woont in Frankrijk, en ligt in een coma in het ziekenhuis. Ze heeft een nare val gemaakt. De rustige zus Jacky vliegt meteen naar de stad aan de Riviera om haar op te zoeken. Hier ontdekt ze een mysterieuze familiegeschiedenis en dat er wellicht opzet in het spel was bij de val van Christine. Luister nu gratis.

Samenvatting

Als de rustige Jacky verneemt dat haar flamboyante zus Christine is het ziekenhuis ligt, vliegt Jacky gelijk naar Nice om over haar zus te waken. Hier ontdekt Jacky een mysterieuze familiegeschiedenis die ze niet kan negeren. De val van Christine lijkt zelfs opzet te zijn.

Wie zit achter de val van Christine? En ontwaakt ze uit haar coma? Wie kan zoiets gruwelijks doen! Jacky gaat op onderzoek uit in Nice en ontdekt allerlei geheimen en een verborgen geschiedenis. Kent ze de mensen wel waarvan ze dacht dat ze te vertrouwen waren?

Voor welke lezer is dit boek?

Dit is een spannende luisterboek die het zonnige Nice van een duistere kant laat zien. Beide zussen groeien op in Nice. Jacky is werkzaam als parfumeur in Delft en Christine is makelaar in het zuiden van Frankrijk. Na een val van haar balkom raakt Christine in een coma.

Jacky komt achter allerlei leugens in de familie. Pleegde hun moeder wel zelfmoord? En wie heeft er brand gesticht in haar tijdelijke appartement? Jacky onthult langzaam het verleden en ontdekt een duistere famieliegeschiedenis. Tot overmaat van ramp herinnert Christine zich niets van de val als ze ontwaakt.

Luister nu gratis naar Nice.

Kiki van Dijk is een fantastische schrijfster. Je kunt nu 30 dagen gratis naar Nice en andere boeken van haar luisteren via de apps op deze pagina. Ontdek het boek Bali of Ibiza, eveneens geschreven door van Dijk, of een van de duizenden andere boeken die beschikbaar zijn!