Niet volgens het script
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Niet volgens het script

Het boek Niet volgens het script, geschreven door Jennifer Murgia, speelt zich af op school. Tijdens een groepsdracht gaan de populaire Evie en stille Chase aan een opdracht werken. Beide worden op een andere manier wakker geschud. Er zijn veel overeenkomsten tussen de twee en al snel verandert de vriendschap tot liefde. Maar wat vindt Evie haar vriend daarvan? De liefde wordt duur betaald en Evie en Chase zijn een aantel grenzen overschreden. De gevolgen zijn groot als iemand hen op hun plek wil zetten. Luister 30 dagen gratis.

Samenvatting

Niet volgens het script verteld het verhaal over Evie en Chase. Ze leren elkaar kennen als ze samen aan dezelfde groepsopdracht werken. Als snel komen ze er achter dat ze veel overeenkomsten hebben. De vriendschap schudt hun wakker en al snel gaat de vriendschap over in liefde.

Niet volgens het script gaat niet alleen over liefde maar ook over pesterijen en groepsdruk van buitenaf. Je leert beide personages goed kennen en je krijgt makkelijk een band met de twee. De schrijfster Jennifer Murgia heeft een vlotte schrijfstijl en het luisterboek grijpt je aandacht vast.

Voor welke lezer is dit boek?

Romantische zielen kunnen zich schrap zetten voor dit spannend verhaal. Evie en Chase hebben al snel een sterkte band. Zo sterk zelfs waardoor Evie zich meer op haar gemak voelt bij Chase dan bij haar eigen vriend. Als de vriendschap uitbloeit tot liefde komen er problemen.

De liefde tussen Evie en Chase wordt uiteindelijk duur betaald. De scheidslijn is vervaagt en iemand wil de twee op hun plek zetten. Dit heeft grote gevolgen voor Evie en Chase. Luister naar Niet volgens het script om erachter te komen wat er gebeurd!

Luister nu gratis naar Niet volgens het script

Je kunt nu 30 dagen lang gratis van Niet volgens het script genieten via verscheidene luisterboekapplicaties. Daarnaast zijn er duizenden titels beschikbaar in alle genres. Luister thuis online, of download je favoriete boeken op je telefoon of tablet. Zo kun je overal genieten van de beste luisterboeken.