Nooit meer te druk
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Nooit meer te druk

Hoe is het? Ja, druk, druk, druk hè! Ooit was je helemaal de man (of vrouw) als je dit antwoord gaf, maar de tijden zijn veranderd. Nu vindt niemand het meer prijzenswaardig als je meldt dat je agenda overloopt en je van voren niet meer weet dat je van achteren leeft. En dat is maar goed ook, betoogt Tony Crabbe in Nooit meer te druk. Hij helpt mensen die het nog wél - tegen hun wil - te druk hebben. Luister gratis naar dit boek en haal de bezem door je drukke leven.

Samenvatting

Bedrijfspsycholoog Tony Crabbe is zeer bekend met het fenomeen 'overlopende agenda'. Dat wil echter niet zeggen dat hij zich erbij neerlegt, en dat hoef jij ook niet te doen. In Nooit meer te druk laat Crabbe zien dat druk zijn niet nodig is.

Nooit meer te druk gaat er niet voor zorgen dat alle mails en afspraken als bij toverslag verdwijnen. In plaats daarvan leert hij je een nieuwe manier aan van met die drukte omgaan. Het kan dus nog wel druk zíjn, maar jij hébt het niet te druk.

Voor welke lezers is dit boek?

Als je elke morgen met angst en beven je mailbox opent - of zelfs midden in de nacht nog naarstig mails aan het beantwoorden bent omdat je toch niet kunt slapen van alle piekergedachten - dan weet je zeker dat dit boek voor jou is.

Maar ook als het bij jou in vlagen gaat en je soms gewoon relaxed bent, maar andere momenten ineens niet meer weet waar je de tijd vandaan moet halen om je hele to-do list weg te werken, is Nooit meer te druk voor jou een aanrader.

Luister gratis naar Nooit meer te druk

Ben je toe aan een opgeruimd gevoel in je agenda, je mailbox en vooral in je hoofd? Luister dan nu naar Nooit meer te druk van Tony Crabbe, voorgelezen door Jeroen Tjepkema. Dat kan tot wel 30 dagen gratis via verschillende aanbieders van luisterboeken.