Noordkaap
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Noordkaap

Als een bevroren lijk gevonden wordt in Hammerfest, Noorwegen, heeft de politie geen idee wat er gebeurd is. Het lichaam van de man wordt gevonden en in zijn lichaam wordt een stof aangetroffen die in Europa niet voorkomt. De stof ibogaïne, een extract uit de wortels van een plant, komt namelijk voor in West-Afrika. De stof is enorm gevaarlijk en hoogleraar Aage Haugen gaat op onderzoek uit. Hij komt erachter dat er een wetenschappelijk experiment plaatsvindt. Luister nu gratis naar het boek Noordkaap.

Samenvatting

Het boek Noordkaap gaat over een mannelijk, bevroren lijk dat wordt gevonden in Hammerfest. De politie heeft geen idee wat er gebeurd is en wie de man is of waar hij vandaan komt. Dan worden er sporen gevonden van de stof Ibogaine, die alleen in West-Afrika voorkomt.

De stof is verboden in Noorwegen maar de link tussen Noordkaap en West-Afrika wordt tot in de diept onderzocht. Hoogleraar Aage Haugen helpt mee met het onderzoek. Het boek zit vol personages maar is makkelijk te volgen. Er worden tien top criminelen verdacht en gevangen gehouden.

Voor welke lezers is dit boek?

Liefhebbers van een spannende thriller zullen genieten van Noordkaap dat geschreven werd door Nathalie Pagie. Ze heeft inmiddels de ThrillZone Award voor Beste Nederlandstalige Thriller maar liefst twee keer gewonnen. De karakters in het luisterboek zijn uitstekend uitgewerkt en de verhaallijn is super spannend.

Agent Haugen ontdekt veel in zijn onderzoek en komt erachter dat er in het geheim een wetenschappelijk experiment plaatsvindt. Er worden tien topcriminelen van verdacht. Hoe dichter Haugen tot de oplossing komt, hoe spannender het boek wordt. Wat is de link tussen alle verschillende personages?

Luister nu gratis naar Noordkaap

Luister nu 30 dagen lang naar de spannende thriller Noordkaap. Heb je zin om meer te lezen? Kijk dan ook naar de andere duizenden titels die je gratis kunt beluisteren via de verschillende luisterapplicaties. Je kunt zowel online als offline luisteren! Ideaal voor onderweg!