Onder de adelaar
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Onder de adelaar

Het boek Onder de adelaar maakt deel uit van een reeks boeken geschreven door auteur Simon Scarrow. De reeks omvat een aantal Romeinse militaire fictiewerken gesitueerd in de verschillende gebieden van het vooraf genoemd rijk. De volledige serie richt zich voornamelijk op twee hoofdpersonen, namelijk de jonge Romein Quintus Licinius Cato die het leger vervoegt en de oud-militair (veteraan) Lucius Cornelius Macro. Het verhaal begint rond 42 voor christus. Je kunt het nu gratis online beluisteren via een van de vele audioboek applicaties.

Samenvatting

Onder de adelaar vindt plaats rond 42 voor Christus en vertelt het verhaal van de jonge Quintus Licinius Cato die als nieuwe rekruut het Romeinse leger en met name het tweede legioen dat aan de Rijngrens gestationeerd was en tevens het meest geharde van alle Romeinse legioenen was.

Als Cato onder Marco gepromoveerd wordt moet Cato zich meer dan ooit bewijzen. In Opdracht van Rome trekt het leger door naar Brittania, waar Cato en Marco op een speciale missie trekken. 'Onder de adelaar' zal met zekerheid al wie interesse heeft in het oude Rome bekoren!

Voor wie is dit boek?

Onder de adelaar zal zoals eerder vermeld alle liefhebbers van de Romeinse geschiedenis bekoren. Ook al is het verhaal fictief, het zal je meesleuren in het oude Romeinse Rijk en in het leven van een militair die steeds onderweg is om nieuwe gebieden te veroveren of te verkennen.

Het boek neemt je mee naar tal van belangrijke veldslagen en gebeurtenissen die in het tijdperk van het oude Rome plaatsvonden en zal je tal van zaken over de geschiedenis van dit machtige rijk bijleren. Zeker de moeite waard dus om het te beluisteren!

Beluister Onder de adelaar gratis

Je kunt nu Onder de adelaar van Simon Scarrow gratis als audioboek beluisteren en dit voor een periode van 30 dagen! Je kunt eenvoudig online luisteren of via een van de vele audioboek applicaties die ter beschikking staan! Geef het een kans en geniet!