Onmacht
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Onmacht

Het boek Onmacht is geschreven door Yvonne Doorduyn. Het verhaal gaat over Sarah Bovens die als speechschrijver werkt voor een minister. Ze verloor haar zoon enkele jaren geleden, en ze probeert haar leven weer op te bouwen. Dan krijgt ze de kans een cursus te volgen in de bossen van Zeist. Het wordt aangeboden door een gerenommeerde spreekvaardigheidsinstituut. Maar het volgen van de cursus is niet zonder gevolgen. Luister nu 30 dagen gratis en ontdek het spannende verhaal in deze thriller.

Samenvatting

De hoofdrolspeelster van het boek Onmacht, Sarah Bovens, is werkzaam voor een minister in Den Haag. Ze werkt als speechschrijver en krijgt de kans om een cursus bij te wonen in de bossen van Zeist. Na het overlijden van haar zoon kan ze dit goed gebruiken als afleiding.

Onmacht speelt zich af in de bossen van Zeist, waar de crème de la crème wordt getraind die werkzaam zijn in de Nederlandse politiek. De driedaagse cursus wordt gegeven door Jasper Uitdewilligen, de eigenaar van het gerenommeerde spreekvaardigheidsinstituut. Uitdewilligen heeft echter een groot geheim.

Voor welke lezer is dit luisterboek?

Tijdens de cursus, ontdekt Sarah dat Uitdewilligen een groot geheim bewaart dat hij alleen met belangrijke gasten deelt. Niemand in Den Haag durft er over te praten. Sarah ontdekt zijn geheimen maar is niet bereid te zwijgen. Dit met alle gevolgen van dien!

Zodra ze het geheim deelt, keert alles zich tegen haar. Dan wordt haar allerbeste vriendin vermoord, iets waar Sarah zelfs als verdachte voor in de cel belandt. Als je van spannende thrillers houdt die je tot op het puntje van je stoel brengen, dan is Onmacht perfect voor je.

Luister nu gratis naar Onmacht

Luister nu 30 dagen gratis naar Onmacht en duizenden andere spannende luisterboeken via de luisterboekapplicaties op deze pagina. Je kunt online heerlijk thuis genieten van je favoriete boek. Maar je kunt de boeken ook downloaden zodat je overal kun luisteren, waar je ook bent.