Ontwerp je persoonlijke missie
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Ontwerp je persoonlijke missie

Het boek is geschreven door Stephen Covey, een pionier en auteur van diverse bestsellers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ontdek de verschillende eigenschappen en de waarden waar in jij gelooft en welke missies je hebt. Het boekt heeft praktische oefeningen en opdrachten zodat je er achter kunt komen wat jou drijft en wat je persoonlijke missie is. Als je je persoonlijke missie kunt ontwerpen, kun je vandaag nog beginnen met je toekomst. Er zijn zeven eigenschappen waarover Covey je verteld. Zo zegt hij dat effectieve mensen worden gemotiveerd door hun eigen missie. Ze leiden hun leven volgens bepaalde principes. Luister nu gratis naar Ontwerp je persoonlijke missie.

Samenvatting

In het boek, Ontwerp je persoonlijke missie, leer je alles over het belang van waarden. Zodra je een doel voor ogen hebt, kun je efficient te werk gaan en ben je op weg naar succes. Wat zijn jouw waarden en wat is jouw missie?

Het boek heeft leuke anekdotes, mooie verhalen en bijzondere quotes. Als je op zoekt bent naar je doelen en hier de focus op wilt leggen, dan is Ontwerp je persoonlijke missie een ideaal boek voor jou. Ontdek wat jouw missie is en ontwerp je toekomst hiernaar.

Een aanrader voor wie?

Leer te denken als een effectief persoon en begin vandaag aan je toekomst. In de bestseller De zeven eigenschappen, beschrijft Covey dat effectieve mensen motivatie vinden in hun missie. Dit boek gaat over de tweede eigenschap. Covey helpt je jouw missie te ontdekken.

Als je het leven kunt leiden volgens je principes en je missie, krijg je meer inzicht in wat belangrijk is voor jou. Door middel van praktische oefeningen en opdrachten kun jij de missie en principes ontdekken. Zo kom je steeds een stapje dichter bij je bestemming.

Luister gratis naar Ontwerp je persoonlijke missie

Je kunt 30 dagen lang gratis luisteren naar Ontwerp je persoonlijke missie en vele andere boeken door een van de audioboek-apps te downloaden. Wellicht wil je ook andere bestsellers van Stephen Covey beluisteren of misschien een ontspannende roman? Je kunt de boeken ook downloaden zodat je offline kunt luisteren.