Ooggetuige
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Ooggetuige

Het boek Ooggetuige is schreven door schrijfster Mariette Middelbeek. Het verhaal gaat over vier vriendinnen, Iris, Maaike, Becky en Floor, die al jarenlang bevriend zijn. Ze hebben ieder een eigen pony en zien elkaar vaak op de manege. Tijdens een ponykamp op Terschelling genieten ze van het paardrijden op het strand. Maar dan worden ze uitgenodigd door een jongen, Jorrit. Ze genieten van een kampvuur maar de volgende dag gaat alles mis. Een van de meiden is vermist. Luister 30 dagen gratis.

Samenvatting

In het boek Ooggetuige, leren we de vier vriendinnen Iris, Maaike, Becky en Floor kennen. Ze kennen elkaar al jaren en zijn vaak bij de manege te vinden. Ze hebben namelijk ieder een eigen pony. Dan besluiten ze op ponykamp te gaan op Terschelling.

Ooggetuige speelt zich af tijdens de herfstvakantie op Terschelling. De meiden genieten van de vakantie en van paardrijden op het strand. Ze maken veel lol en leren nieuwe mensen kennen. Zo ook hun buurjongen, Jorrit. Ze worden uitgenodigd bij het kampvuur en hun vakantie kan niet meer stuk.

Voor welke lezer is dit boek?

Dit luisterboek is een heerlijke spannende thriller voor jonge meiden. De avond na het kampvuur gaat alles mis. Een van de meiden is spoorloos verdwenen. De vriendinnen gaan samen met de politie op zoek in de bossen van Terschelling. Is ze verdwaald? Of gewond?

Mariëtte Middelbeek schrijft boeken speciaal voor meiden van 12 jaar en ouder. Haar boeken zijn erg herkenbaar en Middelbeek heeft zich goed verdiept in haar publiek. Ooggetuige is een spannende detective die je makkelijk leest. Het is zo spannend dat je het boek gelijk uit wilt lezen!

Luister nu gratis naar Ooggetuige

Vind je Ooggetuige een spannend boek? Luister dan nu 30 dagen gratis. Bovendien kun je nadien genieten van nog meer andere spannende boeken van Mariëtte Middelbeek en vele andere auteurs. Je kunt de boeken online beluisteren maar je kunt ze ook downloaden voor onderweg.