Samen
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Samen

In het boek Samen wordt het verhaal verteld van Matt, die verdacht wordt van de ontvoering van vijf vrouwen. Een van de vrouwen ontsnapt en zorgt ervoor dat Matt ter dood wordt veroordeeld. Toch blijft Matt volhouden dat hij onschuldig is. Eenmaal in de gevangenis krijgt Matt onverwachts bezoek van Mackenzie, een vrouw die hem gelooft in zijn onschuld. De twee krijgen een relatie en dit eindigt in een huwelijk. Wat Matt niet weet, is dat er voor Mackenzie nog veel meer op het spel staat. Luister 30 dagen gratis!

Samenvatting

Samen vertelt het verhaal van Matt, een man die wordt verdacht van de ontvoering van vijf vrouwen. Door de getuigenis van een van de vrouwen krijgt hij de doodstraf opgelegd. Tot hij in de gevangenis MacKenzie ontmoet.

De bijdehante MacKenzie is ervan overtuigd dat Matt onschuldig is, en om dat te bewijzen gaat ze erg ver. Zo weet ze zelfs een ontsnapping uit de zwaarbewaakte gevangenis te organiseren. Lees meer in Samen.

Voor welke lezer is dit boek?

Samen is een luisterboek vol spanning en sensatie. Ideaal voor alle liefhebbers van misdaadsverhalen. Schrijver Anita Terpstra studeerde journalistiek en kunstgeschiedenis. In 2009 debuteerde ze met het boek Nachtvlucht, dat gelijk een succes was.

In de media wordt Samen beschreven als spannend en vol met plottwists. Het verhaal van MacKenzie en Matt blijft de lezers boeien en het verhaal scoort hoog. Ondanks het bizarre onderwerp zit het verhaal strak in elkaar.

Luister gratis naar Samen

Gebruikers kunnen helemaal gratis luisteren naar het audioboek Samen, tot wel 30 dagen lang. Kijk nu snel op deze pagina via welke audioboek apps dit mogelijk is en ontdek hoe dit spannende verhaal afloopt.