Saskia en Jeroen - Op stap
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Saskia en Jeroen - Op stap

Als je eerder een boek van Jaap ter Haar heb gelezen, zal je weten dat hij een levendige manier van schrijven heeft. Zijn reeks van Saskia Jeroen gaan over de vele avonturen van deze tweeling. In Saskia en Jeroen - Op stap lees je weer over zo een spannend avontuur. Het gaat zelfs bijna mis, want deze twee weten van geen ophouden. Gelukkig is papa er dan om de twee weer letterlijk op het juiste pad te krijgen. Luister gratis naar hoe papa de dag redt.

Samenvatting

Jeroen is ziek en moet daarom een paar dagen in het ziekenhuis liggen. Dat vindt hij niet zo leuk, want hij speelt natuurlijk liever thuis of buiten met Saskia. We lezen in Saskia en Jeroen - Op stap dat ze tijdens de winter vreemde sporen in de sneeuw ontdekken...

Wanneer de lente begint, mogen Saskia en Jeroen mee naar de boerderij. Wat gebeurt daar allemaal? De twee gaan op stap, maar niemand ziet ze terug. Lees in Saskia en Jeroen - Op stap hoe papa nog net weet te voorkomen dat ze op de veemarkt worden verkocht.

Voor wie?

De reeks van Saskia en Jeroen bevat een aantal spannende verhalen en deze doet zeker niet onder. De boekenwormen onder ons zullen daarom zeker hun best doen om ze allemaal uit te lezen. Saskia en Jeroen - Op stap is voor zowel jongens al meisjes.

Ook ouders mogen meegenieten van de avonturen van deze deugnieten. Volgens een moeder is haar dochter helemaal weg van de Saskia en Jeroen reeks, haar dochter lijkt zich volledig te kunnen inleven in de avonturen. Geen wonder dat het verhaal een beoordeling van 5 sterren krijgt.

Luister gratis naar Saskia en Jeroen - Op stap.

Als je het boek nog niet thuis hebt, is dat geen nood. De kinderen kunnen nu voor 30 dagen gratis ernaar luisteren. Het luisterboek is gratis via verschillende apps te horen . Saskia en Jeroen - Op stap beluisteren is een spannende, tevens veilige bezigheid voor de kinderen.