Scarlet
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Scarlet

Het tweede boek uit de volgens de New York times #1 bestseller-reeks 'The lunar chronicles' van Marissa Meyer gaat over een cyborg heldin die samen met haar twee kompanen, Scarlet en Wolf, de aarde moet beschermen tegen de alom gevreesde en kwaadaardige koningin. Een prachtig werk dat de sprong tussen sprookje en science-fictie maakt en op die manier een ruim publiek lijkt te bekoren. Dit spannend en fascinerend verhaal is nu overigens via tal van apps gratis te beluisteren als audioboek.

Samenvatting

Cinder, bekend van het eerste boek in de reeks, is terug en moet uit de gevangenis proberen ontsnappen ook al wordt ze dan de meest gezochte persoon op de planeet. Aan de andere kant van de wereld vinden we Scarlet die een heel eigen avontuur voor zich heeft.

De grootmoeder van Scarlet is namelijk verdwenen en uit haar zoektocht blijkt dat er veel dingen zijn die ze nog niet over haar verdwenen grootmoeder wist. Samen met Wolf ontrafelt ze mysterie na mysterie tot ze Cinder ontmoeten en blijkt dat er nog meer aan de hand is.

Voor wie is dit boek?

Scarlet richt zich tot een ruim publiek. De verbeelding van de getalenteerde Marissa Meyer zal zowel jong en oud meeslepen in een bloedstollend avontuur vol actie en mysterie. Haar futuristische science-fictie wereld werd aangedikt met invloeden van onder andere de bekende sprookjes Roodkapje en Assepoester.

Lezers die van zowel sprookjes als science-fictie houden moeten niet aarzelen om het werk van Marissa Meyer een kans te geven. Je zult niet teleurgesteld worden en meteen haar andere boeken willen lezen! Marissa Meyer bewijst je dat je nooit te oud bent voor sprookjes!

Beluister Scarlet gratis

Nu kan je Scarlet voor een periode van 30 dagen gratis beluisteren via een van de talloze audioboek applicaties. Zo kan je lekker vanuit je luie zetel genieten van de wondere wereld die Marissa Meyer voor jou creëert met haar boeiende schrijfstijl! Veel plezier!