Slaap
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Slaap

Slaap is ontzettend belangrijk voor ons. Voor ons lichaam maar ook voor onze hersenen. Maar waarom? De wetenschap had hier lange tijd geen antwoorden op maar de afgelopen twintig jaar is er enorm veel onderzoek gedaan. In het boek, geschreven door Matthew Walker, gaat er een wereld van dromen voor je open. Walker is een hersenwetenschapper en slaapexpert en heeft jarenlang onderzoek gedaan. Het is van levensbelang en een goede nachtrust kan je leven ingrijpend veranderen. Luister nu 30 dagen gratis.

Samenvatting

Jarenlang begrepen we niet veel over het onderwerp slaap. Maar hersenwetenschapper en slaapexpert Walker heeft veel onderzoek gedaan. In dit boek ontdek je de wereld van slaap en waarom het zo belangrijk is voor ons. Het is namelijk een van onze meest fundamentele levensbehoeften.

Als je een nacht wakker hebt gelegen of niet goed hebt geslapen, dan begrijp je dat slaap erg belangrijk voor ons is. Na een goede nachtrust hebben we een beter concentratievermogen en meer productiviteit. Maar het heeft ook effect op ons dieet en veel meer!

Voor welke lezers is dit boek?

Walker zegt zelfs, hoe korter je slaapt, hoe korter je leeft. In de hekriek van tegenwoordig slapen mensen slechter en korter. Dit boek legt uit waarom het belangrijk is meer te rusten en van voldoende slaap te genieten. In de nacht kom je helemaal tot rust.

Je lichaam kan s’nachts helemaal resetten en weer fris zijn voor de volgende dag. Ontdek je relatie met je alarmklok, de voordelen van een dutje doen, alles over de REM slaap en begin naar je lichaam te luisteren. Slaap is het goedkoopste medicijn voor je gezondheid.

Luister nu gratis naar Slaap

Vind je Slaap een interessant luisterboek? Je kunt nu 30 dagen gratis luisteren naar duizenden luisterboeken via verschillende applicaties. Bekijk alle beschikbare titels en ontdek nieuwe wetenschappelijke boeken, romans, thrillers, kinderboeken en veel meer. Je kunt zowel online als offline van de boeken genieten.