Steenhouwer
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Steenhouwer

Steenhouwer is een spannend boek geschreven door schrijfster Camilla Läckberg. In Zweden, langs de kust, ligt heet kleine plaatsje Fjällbacka. Er wordt een lichaam van een meisje gevonden. Na onderzoek blijkt het dat het de zevenjarige Sara is. De inspecteur die aan het onderzoekt werkt, Patrik Hedström, kent het meisje. Zijn vrouw en Sara’s moeder zijn vriendinnen. Hoe is ze om het leven gekomen? En wat is het verband met gebeurtenissen van tachtig jaar geleden die plaatsgevonden hebben? Luister 30 dagen gratis.

Samenvatting

Het verhaal speelt zich af in het Zweedse kustplaatsje Fjällbacka. In het meeslepende boek Steenhouwer, wordt het levenloze lichaam van de zevenjarige Sara gevonden. Wanneer inspecteur Hedström op onderzoek gaat, ontdekt hij dat haar dood is verband is met moorden in het verleden.

Als een visser het levenloze lichaam ontdekt gaat Patrick Hedström op onderzoek uit. In het boek Steenhouwer ontdekken we dat een paar moorden van tachtig jaar geleden een verband hebben met de huidige moord op Sara. Ze is waarschijnlijk verdronken in een badkuip, en niet in de zee.

Voor welke lezer is dit boek?

Dit luisterboek is voor elke lezer die op het puntje van zijn stoel wil zitten. Hoe is Sara verdronken in een badkuip? Het lijkt opgezet spel. Maar Sara heeft ook iets in haar maag! Het is as, afkomstig van een oud doosje dat van haar oma is.

Hedström ontdekt dat het as afkomstig is van de steenhouwer Anders Andersson. Maar ook van de tweelingbroers Karl en Johan. Ze kwamen tachtig jaar geleden om het leven tijdens een brand. Hoe komt de as in haar maag? En was de brand toch moord?

Luister nu gratis naar Steenhouwer

Als je van spannende boeken houdt, dan is het luisterboek Steenhouwer een enorme aanrader. Het boek wordt geweldig voorgelezen door Inge Ipenburg. Naast Steenhouwer zijn er nog duizenden andere boeken die je 30 dagen lang gratis kunt beluisteren via de apps op deze pagina.