Stoorzender
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Stoorzender

Met 'Stoorzender' brengt Arjen Lubach (bekend van Zondag met Lubach) zijn meest persoonlijke boek tot nu toe. Hij neemt de lezer en luisteraar mee naar verschillende plekken, van Los Angeles tot Friesland, en vertelt openhartig over zijn belevenissen als televisiemaker en als mens. Wat beweegt Arjen Lubach? Wat houdt hem bezig? Hoe werd hij een van de meest geliefde opiniemakers in ons land? Hij vertelt het je allemaal zelf. Deze autobiografische verhalenbundel vol anekdotes en bespiegelingen is nu gratis te beluisteren in dit luisterboek.

Synopsis

In 'Stoorzender' maakt Arjen Lubach de balans op van zijn leven tot dusver. Niet alleen wat hij heeft meegemaakt komt aan bod, maar ook de inzichten die hij heeft opgedaan in hoe de mens werkt en hoe de wereld waarin we leven in elkaar steekt.

Arjen Lubach zou Arjen Lubach niet zijn als dit niet gepaard ging met de nodige messcherpe spot. De onderkoelde humor die zo kenmerkend voor hem is en die iedere Zondag met Lubach-kijker kent, maakt 'Stoorzender' minstens zo herkenbaar als de grote foto op de cover.

Voor welke lezers is dit boek?

Vooral veel jonge mensen zijn fan van Arjen Lubach. Hoewel hij zelf de veertig nadert, was de doorslaggevende reden voor de eigenares van de Amsterdamse boekhandel Over het water om een dag lang Arjen Lubach-pop-upstore te zijn, dat haar zoon het helemaal geweldig vond.

Als je betrokken bent bij nieuws en achtergronden en geïnteresseerd in de wereld van nu, en als je Lubachs toon van humoristische kritiek kunt waarderen, dan zul je zeker iets uit 'Stoorzender' halen. Bovendien is hij een ervaren schrijver: Lubach publiceerde al vier romans.

Luister gratis naar Stoorzender

Nieuwsgierig geworden naar Arjen Lubachs levensverhaal, zijn blik op de wereld en zijn midlifebespiegelingen? Hij neemt je mee in zijn hoofd en vertelt het je allemaal met zijn eigen herkenbare stem in het luisterboek van 'Stoorzender'. Luister gratis naar het boek via verschillende luisterboeken apps.