Strandwacht
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Strandwacht

Het boek Strandwacht, dat is geschreven door Mariette Middelbeek, verteld het verhaal van twee zusjes, een tweeling. Alhoewel ze op elkaar lijken, zijn ze qua karakter heel verschillend. Ze zijn met hun ouders op vakantie in Zuid-Frankrijk waar ze op een camping logeren. De zusjes Anne en Emma voegen zich toe bij het animatieteam en genieten van de vele activiteiten. Ze verassen hun begeleidster, Simone, met een blind date. Maar dan gaat er iets gruwelijk mis. Luister 30 dagen gratis.

Samenvatting

In Strandwacht leren we de tweeling zusjes Anne en Emma kennen. Ze zijn met hun ouders op vakantie en logeren op een Franse Camping. Emma heeft een vlotte babbel en heeft al snel een vriendje. Anne is wat schuchter maar ze wil ook graag een vriendje.

Strandwacht is heel herkenbaar bij veel tieners. Zo sluiten de meiden zich bij een animatieteam aan. Ze genieten met volle teugen van alle leuke activiteiten die georganiseerd worden. Ze besluiten een blind date te regelen voor hun begeleidsters. Maar dan gaat het mis.

Voor welke lezer is dit boek?

Strandwacht is een spannende thriller voor meisjes van 12 jaar en ouder. Op de avond van de date, heeft begeleidster Simone er helemaal zin in. Ze maakt zich klaar en gaat naar het restaurant waar de ontmoeting zou plaatsvinden. Maar dan gaat het helemaal fout.

Het realistische verhaal leest makkelijk en Middelbeek heeft zich goed verdiept in wat er gaande is in haar doelgroep. De spanningsopbouw is prima en je blijft doorlezen! Met een vlotte schrijfstijl is het boek makkelijk te lezen voor de jeugd. Ze kunnen genieten van een paar spannende leesuurtjes.

Luister nu gratis naar Strandwacht

Je kunt nu 30 dagen lang van het luisterboek Strandwacht genieten via de luisterboekapplicaties op deze pagina. Heb je het boek uit, dan kun je nog naar duizenden andere boeken luisteren. Je kunt ze ook downloaden zodat je tijdens je vakantie van een heerlijk boek kunt genieten.