Thomas en de laatste draken
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Thomas en de laatste draken

Cornelia Funke won in Nederland al tweemaal en Zilveren Griffel voor haar boek 'De dievenbende van Scipio' en 'Hart van inkt'. 'Thomas en de laatste draken' is een andere fantasierijk meesterwerk van de Duitse schrijfster en moet zeker niet onderdoen voor haar ander werk. Zowel jong en oud zullen genieten van dit prachtige verhaal, recent uitgegeven in 2017. Je kan het nu lekker gezellig op je eentje of met het hele gezin gratis beluisteren via een van de vele audioboek applicaties.

Samenvatting

'Thomas en de laatste draken' gaat over een jongetje dat Thomas heet en een Koboldmeisje dat zwavelkopje noemt. Samen beginnen ze aan een gevaarlijke en avontuurlijke reis, over berg en dal, waarbij ze op zoek gaan naar de plek waar de laatste draken nog kunnen leven.

Volgens de oude verhalen in 'Thomas en de laatste draken', is het Himalaya-gebergte de laatste plek waar nog draken te vinden zijn. Het zou het vaderland van de draken zijn. Aangezien draken enkel bij maanlicht kunnen vliegen, start hun avontuur bij volle maan met de zilveren draak Long.

Voor wie is dit boek

Dit boek is voornamelijk gericht op jongeren maar ook ouderen kunnen uiteraard hun fantasie de vrije loop laten gaan. Cornelia Funke is een meester in het schrijven van fictie. Ze helpt je met gemak je te verplaatsen naar de wondere wereld buiten de realiteit.

'Thomas en de laatste draken' zal je doen verlangen naar de tijd waar draken echt bestonden. Een tijd waar fantasie en realiteit in elkaar vloeien en een tijd van geweldige avonturen en bewondering. Laat je meeslepen in dit prachtige verhaal dat je tot de toppen van de Himalaya leidt.

Beluister Thomas en de laatste draken gratis

Je kunt nu 'Thomas en de laatste draken' van Cornelia Funke gratis beluisteren voor een periode van 30 dagen via een van de vele audioboek applicaties. Laat jezelf en je hele gezin meeslepen in de fantasierijke wereld van de laatste levende draken. Veel plezier!