Vegan Vibes
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Vegan Vibes

Meer en meer mensen stappen over naar een vegan dieet. Plantaardig voedsel heeft namelijk vele voordelen. Mensen eten plantaardig voor hun gezondheid maar ook voor de aarde en de dieren. Vegan Vibes staat vol inspiratie en ideeën om je eetpatronen aan te passen. Leer alles over plantaardig voedsel, onderbouwde voedingsinformatie en de positieve bijwerkingen van een vegan eten. Lisa Steltenpool laat je zien dat vegan eten heel makkelijk en ook overheerlijk is. Ze is een expert van plantaardig eten en het boek bevat 60 heerlijke recepten. Luister nu 30 dagen gratis!

Samenvatting

Eet je al plantaardig voedsel? Of denk je er aan de overstap te maken? Vegan Vibes laat je zien dat dit makkelijk en ook nog eens heerlijk is! Het boek geeft je informatie van A tot Z en beschikt ook over heerlijke recepten die je thuis kunt maken.

Vegan Vibes is geschreven door Lisa Steltenpool, diëtist en schrijfster. Dit is haar derde boek met prachtige foto’s en tips. Een plantaardig dieet brengt vragen met zich mee. Steltenpool heeft hier ruim de aandacht voor. Met inspiratie voor in de keuken krijg je gelijk zin om te koken.

Een aanrader voor wie?

Ben je nieuwsgierig naar plantaardig voedsel? Vegan Vibes is geschikt voor zowel nieuwelingen als ervaren vegans. Hoe kan een plantaardig leven de wereld en jou veranderen? Is het gezond? Wat kan ik nog allemaal eten? In Vegan Vibeskrijg je antwoord op al jouw vragen.

Een overstap naar een plantaardig dieet wordt super makkelijk gemaakt met de heerlijke recepten in het boek. Bovendien staan er prachtige foto’s in het boek zodat je gelijk zin hebt om nieuwe gerechten te proberen. Voor ontbijt, lunch en avondeten kun je voldoende inspiratie opdoen.

Luister gratis naar Vegan Vibes

Heb je na het zien van vegan-gerechten trek gekregen om het zelf te proberen? Lees dan Vegan Vibes! Bovendien kun je duizenden andere luisterboeken helemaal gratis via de verschillende applicaties downloaden. De eerste 30 dagen geniet je kostenloos van alle boeken. Zowel online als offline!