Vis
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
90 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Vis

Het luisterboek Vis, geschreven door Anton Valens, speelt zich af tijdens de oorlog. Een jonge kunstenaar wordt door kapitein Warmgeffer uitgenodigd om met hem en anderen mee te varen op een boomkorkotter. Onderweg treft hij andere personages zoals Addie, die een gave heeft voor het strippen van vissen, die hij tweehandig kan schoonmaken. Maar ook de zwijgzame motordrijver Martin en Fred, de zoon van de kapitein leert hij aan boord kennen. Tijdens de reis groeit zijn nieuwsgierigheid naar het vissersbestaan. Luister het boek gratis voor 30 dagen.

Een ontdekkingsreis naar het vissersbestaan

Vis is het vierde boek geschreven door Valens. Het verhaal gaat over een welkome kunstenaar die wordt uitgenodigd om mee te varen door kapitein Warmgeffer. Hoe ziet het ruige leven op een kotter er uit?

Op de boomkorkotter leert de kunstenaar verschillende personages kennen. Fred is de zoon van de kapitein en student. Maar hij leert ook Martin en Addie kennen. De kunstenaar leert van alles over het vissersbestaan en vis.

Een roman over het vissersbestaan en de gevaren die erbij komen

Tijdens het vissen komt Addie om het leven. De sfeer aan boord was niet goed en nu nog minder. De thematiek van het boek gaat dieper in op de dood en het ingelukkige leven van de kunstenaar.

Er is veel ruzie aan boord maar er zijn ook momenten van totale stilte. Martin is zwijgzaam, terwijl Addie beweert een gave te hebben voor het schoonmaken van vis. Het vissersbestaan is moeilijker dan verwacht.

Luister gratis naar Vis

Je kunt nu genieten van het luisterboek Vis en vele andere romans. Gedurende 30 dagen kun je gratis van dit boek genieten via diverse luisterboekenapps. Beluister de verhalen online of offline vanaf iedere locatie.