We love communities
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

We love communities

Maartje Blijleven is zich er heel erg van bewust dat mensen elkaar graag opzoeken en dat dit op online platformen niet anders is. Ook online creëren mensen graag netwerken door middel van verbondenheid, vertrouwen en solidariteit. Veel bedrijven hebben hun succes en groei ook aan online communities te danken. Dankzij deze communities kunnen mensen elkaar tevens op een authentieke en effectieve manier leren kennen. In We love communities zet Maartje Blijleven de opzet van deze groepen uiteen. Luister gratis naar deze innovatieve kijk op online groepen.

Samenvatting

In We love communities kraakt Maartje Blijleven als het ware de code van het succesvol opzetten en uithouwen van online communities. Ze laat stapsgewijs zien hoe zo'n communitie wordt opgezet en zet kracht bij haar woorden door voorbeelden uit de praktijk aan te halen.

Naast de voorbeelden uit de praktijk laat ze ook communities-experts aan het woord in We love communities. In 36 interviews vertellen deze experts wat de tricks en tips allemaal zijn en geven zelfs bepaalde geheimen prijs. Je leert hoe je van wildvreemden toegewijde fans maakt.

Een aanrader voor?

Dit boek is geschikt voor een ieder met het idee een online community te starten of er gewoon interesse voor heeft. Het maakt niet uit op welk manier je betrokken bent bij een online-communitie: je krijgt inzicht in het functioneren ervan of hoe er met jou wordt gespeeld.

Volgens een lezer vormt dit boek de perfecte gids voor een ieder die een community wilt opzetten. Vrijwel alle belangrijke strategieën voor marketing en communicatie komen aan bod. Volgens een andere lezer geeft de onderbouwing door middel van interview een extra dimensie aan het geheel.

Luister gratis naar We love communities.

Online comunities zijn in onze hedendaagse veranderende samenleving niet meer weg te denken. Het boek wordt verder door anderen beschreven als inspirerend, leerzaam, interessant en een mooie menging van passie en kennis. We love communities is momenteel voor 30 dagen gratis te beluisteren via verschillende apps.