Winter
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Winter

Winter is het laatste deel van de 'The lunar chronicles'-serie. Marissa Meyer neemt je mee op een adembenemende tocht door de wereld van de toekomst, een intergalactische oorlog, cyborgs, noem het maar op. Ze biedt een mooie mix tussen verhaaltjes die we allemaal als kind te horen kregen en moderne science fictie. Je kan dit luisterboek nu gratis beluisteren via een van de audioboek applicaties. Laat je dus gerust meeslepen in het prachtige verhaal dat dit schitterende boek je aanbiedt.

Samenvatting

Winter is zoals eerder vermeld het vierde en laatste deel van de wereldbefaamde serie 'The lunar chronicles' en is een schitterende afsluiter voor het verhaal van de personages Cinder, Scarlett, Cress en Winter. Die laatste is een prinses en daarenboven de knappe, sympathieke stiefdochter van de koningin Levana.

Ook al heeft ze een litteken over haar gezicht lopen, ze wordt als adembenemend en nog mooier dan de koningin Levana beschouwd. Winter krijgt gevoelens voor de knappe paleiswachter Jacin en vreest dat de koningin hier maar al te graag een stokje wil voor steken.

Voor wie is dit boek?

Marissa Meyer slaagt erin om met Winter opnieuw een prachtig boek neer te pennen. Winter neemt je mee op een fantastisch avontuur vol intriges en mysteries. Met dit boek herbeleef je je kindertijd, en de sprookjes Roodkapje en Assepoester, in een moderne futuristische wereld.

Zowel peuters, tieners, jongvolwassenen als volwassenen zullen met volle teugen genieten van dit fabelachtige avontuur. Winter en de hele 'Lunar chronicles'-serie is een prachtig en fabelachtig avontuur waarop Marissa Meyer je maar al te graag meeneemt. Aarzel niet en begin vandaag nog met luisteren!

Beluister Winter gratis

Je kunt Winter en een hele reeks boeken gratis beluisteren voor een periode van 30 dagen. Het enige wat je moet doen, is je aanmelden voor een audioboek applicatie. Plof dus in je meest comfortabele zetel en laat je meeslepen op een prachtig avontuur!