Winter in Madrid
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Winter in Madrid

Winter in Madrid vindt plaats in Spanje omstreeks 1940, na de burgeroorlog. De hoofdfiguur Harry Brett overleefde de slag om Duinkerke maar geraakte bij diezelfde slag gewond en keerde terug naar Engeland. Hier wordt hem gevraagd om een oude schoolvriend van hem die nog in Madrid verblijft in het oog te houden. Zo komt hij in 1940 aan in het door Franco bestuurd Spanje. Dit boek kan je nu gratis als audioboek beluisteren. Laat je dus gerust meeslepen en dit spannende avontuur.

Samenvatting

Winter in Madrid speelt zich dus af net op het moment dat Franco besluit om zich aan te sluiten bij het Hitler van Duitsland. Door de nog steeds diepe wonden van de burgeroorlog vreest men voor een volksopstand en blokkade van de Britten.

In dit benarde klimaat moet Harry voor de geheime dienst contact opzoeken met Sandy die als zakenman in Spanje verblijft. Hij woont samen met Barbara die verliefd was op Bernie die enkele jaren geleden actief was als communist. Winter in Madrid heeft dus genoeg voer voor spionage liefhebbers!

Voor wie is dit boek

Winter in Madrid heeft genoeg in zich om elke spionage fanaat mee te slepen in een overweldigend avontuur an intrige en vriendschap. Het zal je onderdompelen in het dubbelleven van Harry Brett die op zoek gaat naar informatie en op zijn zoektocht nog veel meer tegenkomt.

Maar niet enkel die spionage fans zullen van dit werk smullen. Ook zij die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis en met name de Tweede Wereldoorlog en wat eraan vooraf ging zullen dit boek zeker kunnen smaken. Er is geen reden om achter te blijven dus!

Beluister Winter in Madrid gratis

Nu kan je Winter in Madrid ook gratis voor een periode van 30 dagen beluisteren. Dit kan via een van de vele audioboek applicaties. Zet je dus op je gemak neer in je meest comfortabele zetel en laat je meeslepen naar het Spanje van 1940.