Winterdieren
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Winterdieren

Het gratis luisterboek 'Winterdieren' is een boek dat je leert kennismaken met de wilde dieren en de wereld waarin ze leven op zowel de Noord- als de Zuidpool. Het laat je zien dat er meer gebeurt op de polen dan je zou denken! Mensen zul je er niet veel vinden aangezien het op de zuidpool zelfs tot -89,2 graden kan worden maar de dieren die hier al eeuwenlang vertoeven hebben hier zeker geen problemen mee en vinden dat net goed!

Samenvatting

Winterdieren neemt je mee op ontdekkingsreis en laat je kennismaken met maar liefst 23 diersoorten op zowel de Noord- als de Zuidpool. Zo ken je waarschijnlijk wel de walrus, de pinguïn en de ijsbeer maar er zijn nog andere dieren waarvan je misschien nog nooit hebt gehoord!

Zo is er de narwal met een gigantische speer op zijn neus of de zeeolifant. Je leert overigens hoe al deze dieren zich gedragen en aan hun voedsel komen! Kortom, 'Winterdieren' bevat alles wat je moet weten over dieren die in deze koude omstandigheden moeten overleven!

Voor wie is dit boek?

Dit boek is voor zowel jong als oud en eenieder die geïnteresseerd is in zowel de fauna als de flora van zowel het meest Noordelijke als het meest Zuidelijke punt van onze planeet. Iedereen met een hart voor dieren en natuur zal ten volste genieten!

Je zal zaken ontdekken waar je nog nooit van gehoord hebt of zelfs niet voor mogelijk hield en dus is dit boek geschikt voor de hele familie. Je kan lekker gezellig samenkomen en je vol bewondering inleven in het leven van de dieren op onze ijskoude polen!

Beluister winterdieren gratis

Je kunt 'Winterdieren' van Bibi Dumon Tak nu gratis voor een periode van 30 dagen beluisteren. Dit kan je online of via een van de vele audioboek applicaties. Zo kan je je lekker warm binnen transporteren naar een van de koudste plekken op de hele planeet!