Winternacht
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
90 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Winternacht

Het boek Winternacht is geschreven door Suzanne Vermeer. Het verhaal gaat over Karin ter Duin, een psychologe die op haar vijfendertigste ontdekt dat ze is geadopteerd. Haar biologische vader is ziek en ligt op sterven. Hij wil haar nog graag een keer zien. Karin vertrekt meet haar dove zoon Sam naar Ottawa, een stad in Canada. Als ze aankomen heeft er echter niemand tijd! Er wordt namelijk een meisje vermist en iedereen is op zoek naar haar. Luister nu 30 dagen gratis.

Samenvatting

In Winternacht ontdekken we hoe Karin ter Duin ontdekt dat ze vroeger geadopteerd is. Als haar vader op sterven ligt wil hij haar nog graag een keer zien. Dus gaat de psychologe met haar zoon Sam hem opzoeken in Ottawa. Bij aankomst gaat alles echter anders dan verwacht.

Als Karin en Sam in Ottowa aankomen, leren ze dat er een meisje wordt vermist. Iedereen is druk op zoek naar haar. Het meisje komt uit dezelfde wijk waar Karin haar familie woont. Hoe loopt het luisterboek Winternacht af? Luister nu 30 dagen gratis!

Voor welke lezer is dit boek?

Het meisje dat vermist wordt, Liv Tremblay, is nog maar vijf jaar oud. Ze was met haar ouders en haar broertje aan het wandelen tot ze plots verdween in een nabijgelegen natuurpark. Voordat Karin het door heeft, is ze betrokken bij de zaak.

In de weken na de verdwijning van Liv, verdwijnen er nog veel meer kinderen in de wijk? Wat is er gebeurd? Wie zit er achter de verdwijningen? En waar zijn de kinderen? Ontdek het hele verhaal en de betrokkenheid van Karin in het spannende boek Winternacht.

Luister nu gratis naar Winternacht

Zin om Winternacht te lzen? Dan kun je nu 30 dagen lang gratis dit boek en vele andere beluisteren via verschillende luisterboekapplicaties! Wellicht wil je nog een spannende thriller lezen, of met je kinderen genieten van een mooi kinderboek? Geniet online en offline van de beste luisterboeken, geheel gratis!