Zachte heelmeesters
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
90 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Zachte heelmeesters

Zachte heelmeesters is een boek dat geschreven is door Nicolet Steemers. Het verhaal gaat over een moeder die als huisarts werkt, en haar dochter Mila. Op een avond verdwijnt de tienerdochter en de moeder Heleen maakt zich ernstige zorgen. Mila is drie maanden lang spoorloos. Maar als Mila weer gevonden wordt, lijkt het ergste voorbij te zijn. Ze is vermagerd en ondervoed en leidt aan geheugenverlies. Mila wordt thuis door haar moeder verzorgd. Maar doen ze hier goed aan? Luister nu 30 dagen gratis.

Samenvatting

Zachte Heelmeesters gaat over moeder Heleen, die als huisarts werkt, en tienerdochter Mila. Om een avond verdwijnt Mila spoorloos. Drie maanden lang is Heleen bezorgd en probeert ze haar dochter te vinden. En Mila wordt na drie maanden in een park weer teruggevonden. Ze is mager en ondervoedt.

Tot overmaat van ramp lijdt ze aan geheugenverlies. Heleen besluit Mila buiten de medische zorg weer op krachten te laten komen. Maar is dit wel de juiste keuze? Het schijnbare normale leven blijkt alles behalve normaal te zijn. Luister nu naar Zachte heelmeesters.

Voor welke lezer is dit boek?

Als Mila weer gevonden wordt, geeft Heleen Mila de mogelijkheid tot rust te komen en haar alle ruimte voor een spoedig herstel te geven. Maar dan verdwijnt Mila voor een tweede keer! Heleen is de enige die niet geloofd dat Mila vrijwillig met haar vriendje is weggelopen.

Heleen gaat op onderzoek uit en doet allerlei schokkende ontdekkingen. Ze blijft zoeken naar haar dochter tot het bittere eind, met alle gevolgen van dien. En lijdt Mila echt aan geheugenverlies? Of wil niet meer aan de nare herinneringen denken. Dit luisterboek is voor alle liefhebbers van goede thrillers.

Luister nu gratis naar Zachte heelmeesters.

Je kunt nu 30 dagen gratis naar Zachte heelmeesters luisteren via de luisterboek applicaties op deze pagina. Heb je het boek uit? Geniet dan van duizenden andere boeken. Er zijn boeken in alle genres: een spannende thriller, een zelfhulpboek of geniet van een kinderboek met je kids!