Ze zien mij niet
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Ze zien mij niet

Alicia Bakker heeft een schrijfstijl die vanaf haar eerste bestseller de aandacht van veel lezers trok en hen deed verlangen naar meer. De aandacht weet ze ook in Ze zien mij niet vast te houden. In dit boek neemt zij de lezer mee in het handelen en wandelen van een groep jongeren. Een van hen is Aaron. Aaron heeft het eigenlijk best naar zijn zin met zijn kliekje, maar hij verveelt zich op school. Zijn leven gaat verder op rolletjes, totdat er plotseling vreemde branden in zijn omgeving plaatsvinden. Luister gratis naar dit boeiend verhaal.

Samenvatting

In Ze zien mij niet lezen we dat Aaron zich niet stoort aan de vreemde branden in zijn omgeving Vierblad, totdat ze steeds dichterbij komen. Op een dag wordt het huis van een tante van een meisje in zijn groep ook in de as gelegd.

In Ze zien mij niet lezen we verder dat Aaron samen met zijn vrienden op zoek gaat naar wie verantwoordelijk is voor deze branden. Maar dan ontdekken ze iets raars. Alle aanwijzingen leiden naar hun groep! Dit breng natuurlijk veel achterdocht in de groep.

Voor welke lezer is dit boek?

Volgens een lezer is dit boek vlot en intrigerend geschreven en leest daarom makkelijk weg. Je hebt het zo uit. Het is daarom een heel leuk boek voor tieners; zowel jongens als meisjes. Het kliekje van Aaron bestaat ook uit jongens en meisjes met verschillende karakters.

Een reden waarom het boek zo goed de aandacht weet te pakken is omdat de spanning er goed in zit. Dit is zo vanaf de eerste tot de laatste bladzijde. Het verbaast daarom niet dat een lezer zegt dat zodra je begint met lezen, je niet wilt stoppen.

Luister gratis naar Ze zien mij niet.

Ze zien mij niet laat je tot het einde gissen naar de dader. Het heeft geen saaie momenten. Zij die het al hebben gelezen bevestigen dit. Ook jij hebt nu de mogelijkheid om dit boek gedurende 30 dagen gratis via verschillende apps te beluisteren.